miercuri, 30 iunie 2010

Socant! Un preot din Medias si-a ucis ambii copii chiar in biserica


Cei doi baieti, de 7 si 5 ani, erau singurul motiv pentru care mama lor, o femeie de 35 de ani, gasea putere sa lupte cu boala incurabila care o macina. Lovit de ganduri negre si framantat de neputinta de a-si ajuta sotia, preotul avusese o cadere psihica in urma cu putin timp, spun apropiatii.

A cerut ajutor medicilor psihiatri insa, chiar si asa, n-a avut puterea sa reziste in fata necazurilor.

Sambata seara, preotul i-a spus sotiei ca pleaca la cumparaturi cu cei doi baieti. A fost ultima data cand s-au vazut in viata. Peste cateva ore, alarmata ca nu s-a intors si nici nu raspunde la telefon, femeia l-a rugat pe cantor sa vada daca nu este la biserica. Omul a gasit lacasul plin de sange si pe cei doi copii ucisi.

Medicii nu i-au mai putut readuce la viata pe copii. Locul lor a fost luat de criminalisti.

Cei care l-au cunoscut pe preot spun ca era un om extraordinar, care isi iubea enorm sotia si copiii. Poate de aceea, gandul ca boala nemiloasa ii va rapi partenera l-a adus in pragul nebuniei, plang apropiatii.

Mai marii preotului sunt si ei consternati. Si simt nevoia sa traga un semnal de alarma, spunand ca medicii trebuie sa le acorde intreaga atentie celor care au probleme si sa-i trateze cu responsabilitate.

Confesiunea unitariana a aparut ca varianta radicala a protestantismului. La noi in tara are 70.000 de adepti. Anchetatorii cred ca preotul unitarian, in varsta de 35 de ani, isi planificase si crima si sinuciderea.

In vreme ce sotia preotului, in stare de soc, primea ingrijiri medicale, politistii au fost anuntati ca barbatul care-si asasinase copiii a fost gasit fara viata langa linia ferata.

Procurorii se pregatesc sa inchida acest dosar, iar sotia preotului a parasit orasul parca blestemat. S-a dus la Targu Mures unde locuiesc parintii ei. Spune ca nu se va mai intoarce la Medias niciodata si ca tot in Mures vrea sa-i fie inmormantati sotul si copiii, ca sa-i poata plange.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu