miercuri, 26 mai 2010

Ultimele pregătiri înaintea semifinalei a doua - Eurovision 2010


Marti, 25 mai, la Oslo a fost zi plină. În timp ce concurentii din prima semifinală aveau ultima repetitie înaintea transmisiunii în direct, Paula Seling si Ovi au fost oaspetii unor gazde deosebite. Este vorba de cei 500 de copii de la scoala Haslum din Baerum, districtul pe teritoriul căruia se află Telenor Arena.



La initiativa primarului din Baerum, fiecare scoală din district a "aodptat" câte o tară participantă la concursul eurovision 2010. Astfel că, încă de anul trecut, copiii au început să învete cât mai multe lucruri despre tara adoptată: date geografice, repere istorice, traditii populare, etc.



Copii de la scoala Haslum s-au pregătit temeinic pentru întâlnirea cu Paula Seling si Ovi si au asteptat cu nerăbdare vizita lor, pentru a-i cunoaste si pentru a le arăta ce au învătat despre România.



Prima semifinală Eurovision - galerie media! Moldova merge mai departe!




Cele mai votate 10 cântece, care merg în finală sunt (ordine aleatorie): Bosnia & Hertegovina, Moldova, Rusia, Grecia, Portugalia, Belarus, Serbia, Belgia, Albania, Islanda!



Urmăriţi mai jos prestaţiile live ale artiştilor! (galerie media sub articol)



Potrivit voturilor dvs. pe site-ul TVR.ro, cele mai multe şanse le-au avut în această semifinală Republica Moldova, Grecia şi Islanda!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu